Aimophila aestivalisBachmans spurv

Af Tanya Dewey og Nick Darin

Geografisk rækkevidde

Bachmans spurve findes i det sydøstlige USA. De fleste af befolkningerne bor i Florida og langs Gulf Coast. De findes også så langt nord som Indiana-Michigan grænsen og så langt vest som Arkansas-Oklahoma grænsen. Om vinteren er Bachmans spurve særligt hemmeligholdte, og man ved ikke meget om deres vintervaner. Deres vinterinterval ser ud til at være komprimeret i det sydøstlige USA, Florida, Golfstaterne og det østlige Texas.(Dunning, 1993; USGS, 2010)

  • Biogeografiske regioner
  • nearctic
    • hjemmehørende

Habitat

Bachmans spurve findes for det meste i åbne egetræs- og fyrreskove med rigelige græsser. De findes oftest i skove med wiregrass (Aristida) eller kostesedge (Andropogon). Befolkningen er højest i områder, hvor skovbrande er regelmæssige, hvilket eliminerer underjordiske buske af hårdttræ. Bachmans spurvepopulationer forsvinder 4 til 5 år efter en forbrænding. Meget af deres oprindelige habitat, åbne fyrreskove, er blevet logget i hele deres rækkevidde, hvilket tvinger dem til marginale levesteder, såsom skovkanter og brugsret, hvor hårdt træ underjordiske buske modvirkes af dårlig jord, brande eller menneskelig forvaltning .(Dunning, 1993; Missouri Dept. of Conservation, 2009)



  • Habitatregioner
  • tempereret
  • jordbaseret
  • Terrestriske biomer
  • Skov
  • krat skov
  • Gennemsnitlig højde
    50 m
    164,04 fod

Fysisk beskrivelse

Bachmans spurve er relativt små i størrelse og almindelig brunfarvet med rødlige striber. De har kegleformede regninger og lysebrune ansigter. Bachmans spurve har lange brune haler med rødbrune ryg. Brystet er lys hvid i farven. Bachmans spurve har også en brunrød krone. De er 12,2 til 15,2 cm lange og ca. 21 gram i vægt. De kan forveksles med en beslægtet art, Aimophila botterii i det sydøstlige Texas, hvor deres intervaller overlapper hinanden. Imidlertid A. botterii findes i græsarealer. De kan også forveksles med markspurve ( Spizella pusilla ), som har mindre regninger og haler, en hvid øjenring, mindre farve på ansigtet og to hvide vingestænger.('Artsprofil: Bachmans Spurv (Aimophila aestivalis) om militære installationer i det sydøstlige USA', 1998; Missouri Dept. of Conservation, 2009; Georgia Museum of Natural History og Georgia Department of Natural Resources, 2006; 'Artsprofil: Bachmans spurv (Aimophila aestivalis) om militære installationer i det sydøstlige USA ', 1998; Dunning, 1993; Missouri Dept. of Conservation, 2009; Georgia Museum of Natural History og Georgia Department of Natural Resources, 2006)



  • Andre fysiske træk
  • endoterm
  • homoiotermisk
  • bilateral symmetri
  • Seksuel dimorfisme
  • køn ens
  • Område masse
    18,4 til 22,6 g
    0,65 til 0,80 ounce
  • Gennemsnitlig masse
    21 g
    0,74 oz
  • Rækkevidde
    12,2 til 15,2 cm
    4,80 til 5,98 tommer
  • Range vingespændvidde
    5,5 til 6,6 cm
    2,17 til 2,60 tommer

Reproduktion

Bachmans spurvmænd begynder at synge for at tiltrække kammerater og forsvare parringsområder i slutningen af ​​februar til begyndelsen af ​​marts. Parringsadfærd er dårligt dokumenteret. Disse spurve ser ud til at være primært monogame, og hanner kan følge hunnerne tæt for at beskytte dem mod andre hanner.(Dunning, 1993)

  • Parringssystem
  • monogame

Efter at Bachmans spurve er parret, bygger hunner en kopformet rede af græs og anden vegetation og foret med fint græs og pels på jorden, normalt under overhængende vegetation eller i en klump af græs. De lægger to sæt æg hver parringssæson, det første normalt i maj og juni, det andet senere i sæsonen. Kvinder inkuberer æggene fra 2 til 5 i hver yngel. Hannerne har tendens til at hunner, når de er væk fra reden. Æggene klækkes om 12 til 14 dage, og de unge forlader reden 9 til 10 dage efter klækning og kan flyve kort tid efter. De er i fuld voksenstørrelse 25 dage efter klækning.(Dunning, 1993; Haggerty, 1992)



  • Nøgle reproduktive funktioner
  • iteroparøs
  • sæsonbestemt avl
  • gonokorisk / gonokoristisk / dioecious (køn adskilt)
  • seksuel
  • oviparøs
  • Avlsinterval
    Opdræt forekommer to gange hver sommersæson
  • Parringssæson
    Opdræt finder sted fra maj til september.
  • Områdeæg pr. Sæson
    2 til 5
  • Gennemsnitlige æg pr. Sæson
    3.9
  • Gennemsnitlige æg pr. Sæson
    4
    Alder
  • Rækkevidde til ruge
    12 til 14 dage
  • Range flyvende alder
    10 til 11 dage
  • Gennemsnitlig tid til uafhængighed
    36 dage

Unge er altricial ved udklækning. Kvinder yngler de unge og hannerne giver mad til kvinden, mens de ruger. Hannerne sender mad til kvinder, der derefter sender det til nestlingene. Efter ynglende periode beskytter og lever både hanner og hunner mad til nestlingene. Unge fodres med insekter, og forældre fjerner deres fækalsække.(Dunning, 1993; Haggerty, 1992)

  • Forældrenes investering
  • altricial
  • præ-befrugtning
    • klargøring
    • beskytter
      • kvinde
  • præ-klækning / fødsel
    • klargøring
      • kvinde
    • beskytter
      • kvinde
  • fravænning / flydende
    • klargøring
      • han-
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde
  • præ-uafhængighed
    • klargøring
      • han-
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde

Levetid / levetid

Der er kun få tilgængelige oplysninger om levetiden i Bachmanns spurve. Undersøgelser har vist overlevelse i deres tredje og fjerde år.(Max Planck Institute, 2002)

Opførsel

Bachmans spurve er blevet observeret gemt i andre dyrs huler. Den mistænkte årsag til dette er for beskyttelse mod rovdyr. Bachmans spurve er aktive i løbet af dagen. Nordlige befolkninger ser ud til at være vandrende og migrerer til varmere områder i det sydøstlige USA kystnære. Sydlige befolkninger ser ud til at være hjemmehørende. Man ved ikke meget om vandringen af ​​disse fugle. Bachmans spurve er aktive i løbet af dagen, i ynglesæsonen foder de mest i løbet af de første 5 timer på dagen og 2 timer før solnedgang. Bachmans spurve er hovedsagelig aktive på jorden. Når de forstyrres, falder de ofte fra flyvningen og løber på jorden for at flygte. Deres flyvning beskrives som svag og 'floppy' som deres hale pumper under flyvning.(Dean og Vickery, 2003; Dunning, 1993)




fire tåede pindsvin fakta

  • Nøgleadfærd
  • arboreal
  • terricolous
  • fluer
  • dagligt
  • bevægelig
  • vandrende
  • stillesiddende
  • territoriale

Hjem rækkevidde

Avlsområder varierer i størrelse fra 0,62 til 5,1 hektar.(Dunning, 1993; Georgia Museum of Natural History og Georgia Department of Natural Resources, 2006)

Kommunikation og opfattelse

Bachmans spurve bruger sange og opkald til at kommunikere med indbyggerne. Vokaliseringer er undertiden den mest pålidelige måde at skelne mellem spurvarter på. Bachmans spurve har 3 hovedsange, der bruges af mails til at tiltrække kvinder til avl: primære sange, hviskesange og ophidsede sange. Den primære sang beskrives som en af ​​de smukkeste spurve-sange. Både mænd og kvinder bruger 'opkald', som inkluderer 'chip', 'pseet', 'chitters', der bruges til genkendelse af ægtefæller og aggression og andre.(Dunning, 1993)

  • Kommunikationskanaler
  • visuel
  • akustisk
  • Opfattelseskanaler
  • visuel
  • taktil
  • akustisk
  • kemisk

Madvaner

Bachmans spurve er altædende og spiser hovedsageligt insekter og frø. Foderet på jorden. De forbrugte insekter inkluderer biller, bugs, græshopper, crickets, tusindben og edderkopper. De spiser især frø af græsserPanicumarter, sedges og skovsyre.('Artsprofil: Bachmans spurv (Aimophila aestivalis) om militære installationer i det sydøstlige USA', 1998; USGS, 2010)

  • Primær diæt
  • kødædende
    • insektæder
  • planteæder
    • granivore
  • altædende
  • Dyrefoder
  • insekter
  • terrestriske leddyr, der ikke er insekter
  • Plantefødevarer
  • frø, korn og nødder

Predation

Predation på voksne Bachmans spurve er ikke dokumenteret. Kendte rovdyr fra Bachmans spurvkurve og æg inkluderer især krager og slanger Slangen arter og Elaphe arter. I en undersøgelse blev 12% af alle Bachmans spurveæg spist af slanger. Brunhovedede cowbird-nestlings vil ofte direkte eller indirekte dræbe Bachmans spurvebobler, når de parasiterer deres reder. Voksne Bachmans spurve skader en skade for at distrahere rovdyr i nærheden af ​​deres reder.(Dunning, 1993)

  • Kendte rovdyr
    • brunhovedede cowbirds Molothrus ater
    • slanger ( Slangen eller Elaphe arter)
    • krager ( Corvus )

Økosystemroller

Der er lidt kendt om Bachmans spurves rolle i økosystemet. Man kan spekulere i, at de hjælper med frøspredning gennem frøspisning, og at de hjælper med at kontrollere insektpopulationer. De parasiteres af brunhovedede cowbirds ( Molothrus ater ) der lægger deres æg i Bachmans spurve reden. Bachmans spurve ser ud til at stole på lignende levesteder som dem, der kræves af rødspettede hakkespetter ( Picoides borealis ).(Dunning, 1993)

Flere ektoparasitter er kendt fra Bachmans spurve:Analgopsismider, krydsUaemaphysalis kanin-palustrisog lus i slægtenRicinus. Blowfly larver ( Protocalliphora deceptor ) er kendt fra reder.(Dunning, 1993)

  • Økosystempåvirkning
  • spreder frø
Kommensale / parasitiske arter

Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

Bachmans spurve har ingen direkte virkning på mennesker. Man kan argumentere for, at de spiller en nøglerolle i fødekæden, idet de spiser insekter og andre leddyr og holder deres befolkning nede.(Missouri Dept. of Conservation, 2009)


gul crested nathejre

Økonomisk betydning for mennesker: negativ

Bachmans spurve er ikke skadelige for mennesker.(Missouri Dept. of Conservation, 2009)

Bevaringsstatus

Den største trussel mod Bachmans spurve er fjernelsen af ​​det åbne fyrreskovhabitat, som de er afhængige af. Da de reden på jorden, er de særligt sårbare. På IUCNs rødliste er de opført som lav risiko. Men de er beskyttet under trækfugleloven. De får ingen særlig status på den amerikanske føderale liste og CITES. I Tennessee er Bachmans spurver opført som truede, de er truet i North Carolina, Oklahoma og Kentucky. Bachmans spurve er relativt sjældne, på grund af dette er der ikke meget kendt om denne art. Bachmans spurve er afhængige af levesteder, der ligner dem, der kræves af rødspætte Picoides borealis ). Beskyttelsen af ​​åbne fyrreskove i det sydøstlige USA har påvirket bestande af begge sjældne fuglearter.(Dunning, 1993; Missouri Dept. of Conservation, 2009; Georgia Museum of Natural History og Georgia Department of Natural Resources, 2006)

Bidragydere

Tanya Dewey (forfatter, redaktør), Animal Agents, Nick Darin (forfatter), Kalamazoo College, Ann Fraser (redaktør, instruktør), Kalamazoo College.

Populære Dyr

Læs om Microhylidae (Microhylid Frogs, Microhylids) på Animal Agents

Læs om Herpetotheres cachinnans (grinende falk) på Animal Agents

Læs om Agkistrodon piscivorus (conanti) om dyreformidlerne

Læs om Oncorhynchus kisutch (Coho) på Animal Agents

Læs om næsehorn (asiatiske næsehorn med en horn) på dyre agenter

Læs om Felis margarita (sandkat) på Animal Agents