Alauda arvensisEurasisk skylark (Også: sky lark)

Af David Hyman

Geografisk rækkevidde

Himmelmærker er hjemmehørende i Nordafrika, Asien og Europa. Britiske befolkninger migrerer ikke, men befolkninger fra det østlige Asien migrerer til det sydøstlige Kina, og befolkningerne i det østlige Palearctic migrerer til det nordlige Middelhav. Skylarks er blevet introduceret til Australien, Canada, Hawaii og New Zealand.(Grzimek, 2003; Grzimek, 2003)

  • Biogeografiske regioner
  • nearctic
    • introduceret
  • palearctic
    • hjemmehørende
  • australsk
    • introduceret
  • oceaniske øer
    • introduceret
  • Stillehavet
    • introduceret

Habitat

Skylarks lever i områder med åbent land. De findes generelt bor i omfattende beskjæringsområder, moser eller enge. De foretrækker at leve blandt korngræs eller lavgrøn urt. Himmelmærker undgår skovklædte områder, selv områder med isolerede træer synes at være uegnede. Himmelmærker fodrer, reden og udfører de fleste andre aktiviteter på jorden.(Cramp, 1988; Jonsson, 1992)



  • Habitatregioner
  • tempereret
  • jordbaseret
  • Terrestriske biomer
  • savanne eller græsarealer
  • Vådområder
  • marsk
  • Andre habitatfunktioner
  • landbrugs
  • Rækkevidde
    1000 (høj) m
    3280,84 (høj) ft

Fysisk beskrivelse

Kønene er ens i fjerdragten, men hannerne er lidt større. Skylarks varierer normalt i størrelse fra 18-19 cm. De har et vingespænd på 30-36 cm. Hunnene af arten kan veje 17-47 g, mens hanner kan veje 27-55 g. Deres regninger er korte, men stærke. Himmelmærker har generelt stribet sortbrun fjerdragt, nogle har en gul eller grå overordnet tone. Deres underside er hvid. Skylarks har brune stribede kronfjer, der kan hæves til et lille kam.(Cramp, 1988; Grzimek, 2003; Jonsson, 1992)



  • Andre fysiske træk
  • endoterm
  • homoiotermisk
  • bilateral symmetri
  • Seksuel dimorfisme
  • mand større
  • Område masse
    17 til 55 g
    0,60 til 1,94 oz
  • Rækkevidde
    18 til 19 cm
    7,09 til 7,48 tommer
  • Range vingespændvidde
    30 til 36 cm
    11,81 til 14,17 in
  • Gennemsnitlig basal metabolisk hastighed
    0,722 watt
    Alder

Reproduktion

Mandlige himmelmarker synger hele dagen, begyndende om morgenen. Sangen høres for det meste fra februar til juli, men en mere svag sang kan høres resten af ​​året. De begynder normalt deres sang efter at have flyvet i luften 10-20 m. De fortsætter derefter med at flyve 50-100 m op og spiral derefter langsomt ned med perioder med svævning i luften. Dette kan fortsætte i 10-15 minutter. Selve sangen består normalt af sangtriller og cadenzas sammen med pludring og efterligning. Det bruges som et display til at tiltrække kvinder.(Bruun, et al., 1992; Cramp, 1988; Jonsson, 1992)


fuglestemt træfrø

Skylarks parer tidligt på året mellem april og juli. Courting kan omfatte hurtige jagter i luften og deres berømte sangadfærd. Fuglene er monogame, men kun halvdelen af ​​parringsparerne forbliver sammen efter et år.(Bannerman, 1953; Cramp, 1988)



  • Parringssystem
  • monogame
  • kooperativ opdrætter

Skylark reder findes ofte i nærheden af ​​kort vegetation og består af en lav depression i jorden. Depressionen er foret med stilke og blade, og den indvendige del er foret med finere materialer som hår. Reden er primært bygget af hunnen, selvom hannen kan hjælpe med at danne depressionen i jorden. Skylarks lægger 3-4, nogle gange 5 æg.(Cramp, 1988; Grzimek, 2003; Bannerman, 1953; Cramp, 1988; Grzimek, 2003)

  • Nøgle reproduktive funktioner
  • iteroparøs
  • sæsonbestemt avl
  • gonokorisk / gonokoristisk / dioecious (køn adskilt)
  • seksuel
  • oviparøs
  • Avlsinterval
    Skylarks yngler en gang årligt.
  • Parringssæson
    Skylarks yngler fra april til juli.
  • Områdeæg pr. Sæson
    3 til 5
  • Gennemsnitlige æg pr. Sæson
    3
    Alder
  • Rækkevidde til ruge
    11 til 15 dage
  • Gennemsnitlig tid til ruge
    11 dage
  • Range flyvende alder
    8 til 10 dage
  • Gennemsnitlig tid til uafhængighed
    25 dage

Kvinder bygger reden med lidt hjælp fra mænd. Når de unge er udklækket, passer begge forældre på dem. Voksne samler mad til de unge ved at lave en bunke med insekter på jorden. Når der indsamles nok insekter, føres de væk til unge, og de bløde dele tilføres dem. Kvinder inkuberer æg i en periode på 11-14 dage. Både hanner og hunner beskytter reden. Hatchlings forlader reden mellem 8-10 dage efter at de er lukket. Skylarks har ofte to, og nogle gange tre, yngler hver sæson.(Cramp, 1988; Grzimek, 2003)

  • Forældrenes investering
  • præ-befrugtning
    • klargøring
    • beskytter
      • kvinde
  • præ-klækning / fødsel
    • klargøring
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde
  • fravænning / flådning
    • klargøring
      • han-
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde
  • præ-uafhængighed
    • beskytter
      • han-
      • kvinde

Levetid / levetid

Den årlige dødelighed for voksne himmelmarker blev målt til 33,5% i England. En skylark blev dokumenteret at leve til 8 år og 5 måneder gammel.(Cramp, 1988)



  • Rækkevidde
    Status: vild
    10,2 (høje) år
  • Gennemsnitlig levetid
    Status: fangenskab
    10,1 år
    Alder

Opførsel

Himmelmarker foder på jorden. De går rundt og kan findes pik på plantestængler og frøhoveder. Territorial aggression stiger normalt fra februar og toppe i april, men i juli er aggression for det meste fraværende. Aggressionen vises på jorden i form af ruffede fjer, en hævet krone og truende aggressioner som at flagre fra jorden med vinger halvspredt. Aggressive interaktioner over territorium kan også være antenne. Dette består af en række opadgående glider med mellemliggende flagrende mod en indtrænger.(Cramp, 1988)

Skylarks vandrer ofte i flokke, og store flokke af skylarks kan findes under hårdt vejr. Flokke består ofte ikke af mere end 10 personer, og hvis de gør det, bryder de ofte i mindre flokke.(Bruun, et al., 1992; Cramp, 1988)

  • Nøgleadfærd
  • fluer
  • dagligt
  • bevægelig
  • vandrende
  • stillesiddende
  • ensom
  • territoriale
  • Gennemsnitlig territoriumstørrelse
    15 m ^ 2

Hjem rækkevidde

Der er ingen tilgængelige oplysninger om størrelsen på hjemmemarkedet i loftmarker.

Kommunikation og opfattelse

Mandlige skylarks er mere vokal end kvinder. Skylarks er kendt for de komplekse sange, der anvendes af mænd. Sangflyvning begynder normalt med en lydløs opstigning. Når de når en højde på 50-100 m, begynder de at svæve og cirkle over territoriet, mens de fortsætter med at synge. De begynder derefter en spiralformet nedstigning og ophører med at synge, når 10-20 m er nået. Selve sangen består af højt, trli eller dji fløjter i forskellige tonehøjde mønstre. Hyppig gentagelse forekommer såvel som triller og tremolos med varierende hastighed, tonehøjde, længde og klang. Skylarks kan også synge på jorden med stort set det samme sangmønster, men ofte mere støjsvage, kortere og bestående af mere krumning og pauser.(Bannerman, 1953; Bruun, et al., 1992; Cramp, 1988)

Skylarks kommunikerer også gennem et tørt chirrup , prriee og prreet opkald.(Bruun, et al., 1992)

  • Kommunikationskanaler
  • visuel
  • akustisk
  • Opfattelseskanaler
  • visuel
  • taktil
  • akustisk
  • kemisk

Madvaner

Himmelmærker er altædende, der spiser frø og insekter. Skylarks er kendt for at spise ukrudtsfrø og spildkorn. De spiser også hvirvelløse dyr som biller, larver, edderkopper, tusindben, regnorme og snegle. De foder på jorden og søger efter mad visuelt.(Bruun, et al., 1992; Cramp, 1988; Grzimek, 2003)

  • Primær diæt
  • altædende
  • Dyrefoder
  • insekter
  • terrestriske leddyr, der ikke er insekter
  • bløddyr
  • jordiske orme
  • Plantefødevarer
  • frø, korn og nødder

Predation

Små falker ( Høg ) bytte mod voksne skylarks, men disse rovdyr er ikke almindelige. Nestlings og æg tages af jordlevende rovdyr, såsom ræve ( ræve ) og slanger (Slanger). Mennesker brugte bytte på disse fugle, fangede dem i klappernet og solgte dem. Dette reducerede antallet betydeligt, men den praksis er siden blevet forbudt i England. Himmelmærker er kryptisk farvede og hjælper med at camouflere dem, når de søger efter bytte på jorden.(Bannerman, 1953; Cramp, 1988)

  • Anti-rovdyr tilpasninger
  • kryptisk
  • Kendte rovdyr
    • små falker ( Høg )
    • ræve ( ræve )
    • slanger (Slanger)

Økosystemroller

Skylarks spiser skadedyr såsom larver og ukrudtsfrø, der er skadelige for afgrøder.(Bannerman, 1953)

Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

Himmelmærker spiser frø af ukrudt og skadelige planter samt skadelige insekter. Dette er fordelagtigt for landmændene.(Bannerman, 1953)

  • Positive virkninger
  • kontrollerer skadedyrsbestanden

Økonomisk betydning for mennesker: negativ

Skylarks er kendt for at hærge forårskålplanter og spiser majs og andre afgrøder dyrket af mennesker. Fordelen ved at skylarks forbruger skadedyr og ukrudtsfrø opvejer ulempen ved deres smag for visse afgrøder.(Bannerman, 1953)

  • Negative virkninger
  • afgrøde skadedyr

Bevaringsstatus

Befolkningsstørrelsen på skylarks introduceret i Nordamerika er faldende på grund af udviklingen i deres levesteder. Himmelmærker i Europa, Asien, Australien, New Zealand og Hawaii er stabile. I nogle områder truer landbrugsmetoder, og tab af åbne græsarealer og landbrugsjord truer skylarkpopulationer.(Grzimek, 2003)

Bidragydere

Tanya Dewey (redaktør), Animal Agents.

David Hyman (forfatter), Kalamazoo College, Ann Fraser (redaktør, instruktør), Kalamazoo College.

Populære Dyr

Læs om Nerodia taxispilota (Brown Water Snake) på dyre agenter

Læs om Elephantulus rozeti (nordafrikansk elefantskrue) på dyreagenterne

Læs om Chinchilla lanigera (chinchilla) på Animal Agents

Læs om Charadrius semipalmatus (semipalmated plover) på Animal Agents

Læs om Aix galericulata (Mandarin-ænder) på Animal Agents

Læs om Loxia curvirostra (rød krydsbill) på Animal Agents