Anas bahamensishvidkinnet haleform

Af Jacqueline Cain

Geografisk rækkevidde

Hvidkinnede halerør,Anas bahamensis, har et sortiment, der inkluderer Central- og Sydamerika. Deres nordlige rækkevidde inkluderer Floridas sydlige kyst, Bahamas, Puerto Rico, Haiti og Cuba. Området er sporadisk langs Sydamerikas kyst inklusive de vestlige kyster i Peru, Chile og Ecuador (inklusive Galapagosøerne). Sydamerikas nordkyst inkluderer befolkninger i Guyana, Venezuela og Colombia. Der er to adskilte befolkninger langs den østlige kyst i Brasilien. Hvidkinnede halerør har også en indre rækkevidde, der er så langt nord som Bolivia og så langt syd som Argentina. En person blev fundet i 1929 ved en Wisconsin-sø.

Hvidkinnede haleformer har tre underarter, der er adskilt geografisk, Anas bahamensis bahamensis , Anas bahamensis rubrirostris og Anas bahamensis galapagensis . Mindre hvidkindede haleformer, Anas bahamensis bahamensis , er primært placeret i det nordlige Sydamerika og Floridas sydlige kyst. Beliggende i det sydlige område af Sydamerika er de større hvidkindede haleformer, Anas bahamensis rubrirostris . Endelig er Galapagos pintails, Anas bahamensis galapagensis , er begrænset i distribution til Galapagosøerne.(Gromme, 1930; International Birdlife, 2016; Kear, 2005)



  • Biogeografiske regioner
  • neotropisk
    • hjemmehørende

Habitat

Hvidkinnede haleformer findes oftest i saltvandsmiljøer, såsom laguner, bugtstrande, tidevandsregioner og mangrover. Selv om det ikke er så hyppigt, kan de leve i ferskvandsdamme og sumpområder, der er lave og rolige. Brakvand er også en anden mulighed, når man finder deres erhvervede miljø. Mens de nestes, kan de findes i områder, der ikke er stærkt forstyrret med tæt græs, forbs og sedges. Det er også almindeligt for dem at have deres rede og opdrage unger i et område, hvor forstyrrelser minimeres. Når større hvide kindhaler ikke har unger, bevæger de sig typisk væk fra avlsstedet. Højde rapporteres ikke for denne art.(Schuelenberg, et al., 2007; 'EcoElectrica liquefied natural gas (LNG) import terminal and cogeneration project, Guayanilla Bay: Environmental impact statement', 1996; Holland og Williams, 1978; Johnson og Sorenson, 1999; Nellis, 2001; Raffaele , et al., 2003; Schuelenberg, et al., 2007)



  • Habitatregioner
  • saltvand eller marine
  • ferskvand
  • Akvatiske biomer
  • søer og damme
  • kystnære
  • brakvand
  • Vådområder
  • marsk

Fysisk beskrivelse

Hvidkinnede haleformer identificeres af den hvide plet, der ligger på kinderne. Disse dabbling ænder har en gråblå næb med en rød plet i bunden. Disse dabbling ænder har brune fjer og sorte pletter på brystet, brystet og siderne. Siden af ​​hovedet og halsen er hvid. De viser en afgrænsningslinje mellem deres brune krone og det hvide område. De har grå ben og røde til rødbrune øjne. Sammenlignet med hanner er hunnerne mindre, har en kortere halelængde og er ikke så farvestrålende.

Ved sammenligning af underarter er større hvide kindhaler (total længde 44 til 51 cm) lysere og større end mindre hvide kindhaler (samlet længde 41 til 48 cm). Galapagos pintails (samlet længde 38 til 45 cm) er generelt de mindste og mangler den største afgrænsningslinje mellem deres brune krone og det hvide område. Galapagos pintails har et vingefang på 55 til 62 cm, mens mindre hvidkinnede pintails vingespænd 58-65 cm, og større hvidkinnede pintails vingespænd er 60 til 68 cm. For alle underarter er hunner større og vejer i gennemsnit 569 gram, mens hanner gennemsnitligt 503 gram.



Ællinger er lysere i farve, har en sort sort linje fra øjet til bagsiden af ​​nakken og har en lyserød plet i bunden af ​​deres regning. Ved fødslen vejer ællinger omkring 34 g.(Hilty og Brown, 1986; Kear, 2005; Lislevand, et al., 2007)

  • Andre fysiske træk
  • endoterm
  • homoiotermisk
  • bilateral symmetri
  • Seksuel dimorfisme
  • kvindelig større
  • mand mere farverig
  • Område masse
    503 til 569 g
    17,73 til 20,05 oz
  • Rækkevidde
    38 til 51 cm
    14,96 til 20,08 in
  • Range vingespændvidde
    55 til 68 cm
    21,65 til 26,77 in

Reproduktion

Hvidkinnede halerør danner typisk et monogamt parringspar og forbliver sammen i løbet af sæsonen. Tvungne ekstrapar-kopulationer blev demonstreret, og der er noteret polygyne forhold. Sorensen (1992) rapporterer tilfælde af polygynandri, hvor kvinder skifter hanner på grund af at være alene i nogle perioder. Hun rapporterer, at parring skifter op til 27% af de par, hun studerede. Mængden af ​​forår og vinter nedbør kan påvirke parringsperioder. Hvis der er uregelmæssig nedbør, påvirkes den kvindelige avlssæson, og det giver mænd muligheden for at parre sig med en anden kvinde.


blåfodet booby videnskabeligt navn

Kvinder viser interesse for mænd ved en stivhalset bevægelse, og mænd viser til gengæld deres nakke. Kopiering fortsættes derefter ved hovedpumpning fra både han og hun. Vokalisering er også en del af parringsritualet.(Kear, 2005; Nellis, 2001; Sorenson, 1992)



  • Parringssystem
  • monogame
  • polygynøs
  • polygynandrous (promiskuøs)

Hvidkinnede pintail-hunner lægger æg uden for hannernes territorium. Disse ænder har 5 til 12 æg pr. Sæson / pr. År, da ynglesæsonen er året rundt. Kvinder inkuberer i 21 til 22 timer om dagen og bruger derefter de andre 2 til 3 timer på at besøge hannerne. Selvom der ikke er blevet offentliggjort inkubationsperioder for de hvidkinnede halerør, varighed for den relaterede nordlige halerør Akut anas er opført som 22 til 24 dage. Det mistænkes for, at hvide kindhaler har lignende inkubationstider. Når klækket fører hunner deres unger til et beskyttende vandmiljø (fx et begrænset antal rovdyr), hvor de ikke forstyrres. Hvidkinnede pintails fløj om 45 til 60 dage.(Clark, et al., 2014; Kear, 2005)

  • Nøgle reproduktive funktioner
  • iteroparøs
  • avl året rundt
  • gonokorisk / gonokoristisk / dioecious (køn adskilt)
  • seksuel
  • oviparøs
  • Parringssæson
    Opdræt foregår året rundt
  • Områdeæg pr. Sæson
    5 til 12
  • Range flyvende alder
    45 til 60 dage

Hvidkinnede pintail-mænd viser ingen involvering i at yde pleje til ællingerne. Kvinder beskytter derimod deres unger. De beskytter de unge, tager sig af deres hjælpeløse kald og forsøger at forsvare dammen mod eventuelle rovdyr. Hannerne bruger mindre tid i alarmpositionen end hunnerne og bruger mindre tid på at beskytte de unge.(Sorenson, 1992)

  • Forældrenes investering
  • kvindelig forældrepleje
  • præ-befrugtning
    • beskytter
      • kvinde
  • præ-klækning / fødsel
    • beskytter
      • kvinde
  • præ-uafhængighed
    • beskytter
      • kvinde

Levetid / levetid

Den maksimale levetid, der blev registreret i naturen for hvide kindhaler, var 6 år, 3 måneder. Denne rekord var for en and, der blev skudt, og dens naturlige levetid er derfor stadig ukendt. Der er ingen oplysninger om levetiden i fangenskab, fordi pintails ikke typisk holdes i fangenskab.(USGS Breading Bird Lab, 2016)

  • Rækkevidde
    Status: vild
    6,25 (høje) år

Opførsel

Hvidkinnet pintail daglige adfærd omfatter foder, undgå rovdyr og leder efter hjælpere. Disse ænder er også en af ​​de få i Anas slægt, der er stillesiddende (ikke-vandrende). Det er almindeligt, at hvidkindede haleformer viser svømning og stikker hovedet under vand (dabbling) til foder. Kommunikation er et andet eksempel på adfærd, såsom kvakking, visuelle skærme osv. Pintails bevæger sig parvis eller små flokke. De bliver meget tamme, og de fritlevende ænder har tilpasset sig til at bo på strandlinjen og tigger på restauranterne ved grænsen.

Kvindelige halespidser adskiller sig fra mænd ved et par få adfærdsmønstre. De opfører sig begge på en beskyttende måde, men kvinder viser beskyttelsesevne over unge, mens hanner beskytter deres levesteder i hele ynglesæsonen.(Hilty og Brown, 1986; Nellis, 2001; Sorenson, 1992)

  • Nøgleadfærd
  • fluer
  • natatorisk
  • dagligt
  • bevægelig
  • stillesiddende
  • Social

Hjem rækkevidde

Hvidkinnede halerør bevæger sig meget lidt dagligt og påvirkes af madforsyninger. Selvom hjemmet ikke er blevet rapporteret, anslog Rivera-Milán og Bonilla-Martínez (2007) tætheden af ​​hvidkinnede haleformer til 2,33 individer pr. Hektar. Sorenson (1992) rapporterede 5,8 fugle pr. Hektar (område 2,7-10,6).(Nellis, 2001; Rivera-Milan og Bonilla-Martínez, 2007; Sorenson, 1992)

Kommunikation og opfattelse

Hvidkinnede halerør benytter deres vision, når de finder den rigtige madkilde. Som dabblere finder de deres mad, nedsænkede planter, ved at stikke hovedet under vand. Når de kommunikerer med andre, bruger de vokalisering. Hanners opkald består af fløjter, mens kvinder producerer en lav kvakkslyd på fire til otte stavelser. Høj-lav kvakkslyde artikuleres, når hunner adskilles fra deres kammerater. Disse ænder vokaliserer, når de udfører parringsritualer. Ællinger giver lystende lyde(Hilty og Brown, 1986; Kear, 2005)

  • Kommunikationskanaler
  • visuel
  • akustisk
  • Opfattelseskanaler
  • visuel
  • taktil
  • akustisk
  • kemisk

Madvaner

Hvidkinnede halerør lever primært af nedsænkede planter og er velkendte som dabblere. Deres korrekte madforsyning findes i saltsøer, damme, laguner og saltdamme. Hvidkinnede halerør skummer ofte over overfladen og stikker derefter hovedet under vand for at nå neddykkede planter. Langs siden af ​​planterne i sedimentet, alger og widgeon græsRuppiaer en del af deres diæt. Mange af disse ænder vil gruppere sig for at spise det nærende widgeon græs. Ællinger lever af græsfrø og hvirvelløse vanddyr. Dagtimerne er normalt tidspunktet for fodring.(Ibáñez og Tambussi, 2012; Kricher, 2006; Nellis, 2001)

  • Primær diæt
  • planteæder
    • folivore
    • granivore
    • lignivorøs
    • Alvorore
  • Plantefødevarer
  • blade
  • træ, bark eller stilke
  • frø, korn og nødder
  • alger

Predation

Hvidkinnede halerør står primært over for rovdyr af mennesker, Homo sapiens , der ulovligt jager dem. Der er mange potentielle reden rovdyr. De inkluderer pattedyr såsom rotter Rattus og husdyrshunde Canis lupus familiaris . Fuglerede rovdyr inkluderer lattermåger Larus atricilla , gulkronede nathejrer Nyctanassa violacea og glat faktureret anis Crotophaga ani . Et andet kendt rovdyr er en hvid landkrabbe, Cardisoma guanhumi . López-Flores et al. (2003) rapporterer et tilfælde af en amerikansk bullfrog Lithobates catesbeianus forbruger en ælling. Fordi de mangler anti-rovdyr handlinger, forbruges deres æg og unger ofte.(López-Flores, et al., 2003; Ogilvie and Young, 2002; Staus og Mayer, 1999; Wiley, 1985)

Økosystemroller

Muniz-Pereira og Amato (1993) undersøgte 18 hvide kindhaler i Brasilien, og 22,2% blev inficeret af øjenslag, Philophthalmus gralli . Også i Brasilien viste Amato og Muniz-Periera (1995) hvidkinnede halerør, der bar en anden parasit, en digenean trematodaNotocotylus breviserialis. Forekomsten af ​​denne parasit i disse ænder var 5,56%.(Amato og Muniz-Pereira, 1995; Muniz-Pereira og Amato, 1993)

Kommensale / parasitiske arter
  • Digenean trematoda (Notocotylus breviserialis)
  • øjenslag ( Philophthalmus gralli )

Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

Hvidkinnede halerør gavner den menneskelige befolkning ved at blive jaget af mennesker. Mennesker jager ulovligt på disse ænder, selvom det ikke er rapporteret, om disse ænder bruges som mad eller til deres fjer.(Nellis, 2001)

Økonomisk betydning for mennesker: negativ

Der er ingen negative økonomiske virkninger af hvidkindede haleformer på mennesker.

Bevaringsstatus

IUCNs rødliste-side med hvide kinder som en art af 'mindst bekymring', skønt deres befolkning er faldende. I Puerto Rico og Jomfruøerne er hvidkindede halerør opført som en art med hensyn til bevaringsproblemer. Traktfugltraktatloven opregner dem som beskyttet og siger, at det er ulovligt at sælge disse fugle uden tilladelse. State of Michigan-listen, CITES og den amerikanske føderale liste med hvidkinnede haleformer som 'ingen særlig status.' Ulovlig jagt fra mennesker er en stor trussel, og dette begrænses, medmindre man har tilladelse.(Gemmill, 2015)

Bidragydere

Jacqueline Cain (forfatter), Radford University, Alex Atwood (redaktør), Radford University, Karen Powers (redaktør), Radford University, Joshua Turner (redaktør), Radford University, Tanya Dewey (redaktør), University of Michigan-Ann Arbor.

Populære Dyr

Læs om Arctocephalus australis (sydamerikansk pelssæl) på dyreformidlerne

Læs om Dicerorhinus sumatrensis (Sumatran næsehorn) på Animal Agents

Læs om Pica hudsonia (sortnæbefisk) på Animal Agents

Læs om Salamandra salamandra på Animal Agents

Læs om Danaus gilippus (dronningen) om Animal Agents

Læs om Erpetoichthys calabaricus (Reed) på Animal Agents